Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Opinione

Në zgjedhjet e fundit Parlamentare lista e përbërë prej 2 subjekteve në pushtet, e prirë nga ish-Shefi i Kabinetit nuk arriti të fitoj asnjë...

Opinione

Në një muaj nga zgjedhjet, lëvizjet e fundit kanë treguar një ndarje në mes të atyre që duan shumicën shqiptare (21 nga 41 këshilltarë...

Opinione

hqiptarët në Serbi, përfaqësuesit e zgjedhur të tyre në Kuvendin Republikan të Serbisë kanë rreth 20 vite që në politikbërjen përbrenda Serbisë vetëpërjashtohen, mbase...

Opinione

I nderuar kryeministër Albin Kurti, Shqiptarët e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit mbështeten fortë tek kujdesi i Qeverisë Republikës së Kosovës, duke qenë të bindur...

Opinione

Turizmi në shumë vende ka bllokuar mundësitë tradicionale të turizmit dhe tani kërkohet alternative. Shumë kanë zbuluar vendlindjet e tyre sikur të mos kishin...