Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Idro Seferi

Opinione

Turizmi në shumë vende ka bllokuar mundësitë tradicionale të turizmit dhe tani kërkohet alternative. Shumë kanë zbuluar vendlindjet e tyre sikur të mos kishin...

Arkivi 2013-2021

Toka e premtuar, Amerika,  do të angazhohet sërish në Ballkan për të nxitur zgjidhjen e problemeve. Shumë shprehin dyshime për qëndrimet e Departamentit të...

Arkivi 2013-2021

Rasti i dytë apo second hand shop Shpesh në Ballkan dihet se çfarë do të ndodhë vetëm me nxënësit e shkollave, të cilët progres...