Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Opinione

Bujanoci pernime meriton shume me mire!

Jo me ndryshe, me njerez qe kane te mbjellur urrejtjen perbrenda vetit, por me mire.


Bujanoci ka nevoje per nje udheheqje plote zell, nga njerez qe kane deshmuar qe nje institucion marrin dhe e ngrisin, e ritransformojne e i ndryshojne qasje, rikthen respektin edhe nga te tjeret, edhe nga Qeverite ne Kosove e Shqiperi, njejte edhe nga nderkombetaret!

Bujanocit i duhen ata qe dijne cka munden, cka duhet per te nxjerre komunen nga nje gjendje, e cila eshte zhytur thelle e me thelle ne deshtim pas deshtimi, mungese ideshe, dije e kreativitet per te zgjidhur nje numer te madhe te ceshtjeve ne te mire te banoreve te komunes se Bujanocit!