Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Arkivi 2013-2021

Pandemia paralizoi gjithcka, por më së shumti të rinjtë. Jeta na shqelmoi mjaftueshëm të gjithve , që me a pa dëshirën tonë po jetojmë...

Arkivi 2013-2021

Aftësia për të ambientuar resurset natyrore për nevojat e veta dhe për ta projektuar ardhmërinë e tij, njeriun e bënë qenie të zgjuar, të...

Arkivi 2013-2021

SITUATA E COVID-19 NË ZVICËR Si çdo vend tjetër edhe Zvicra po ballafaqohet me pandeminë globale Covid-19. Duke patur parasysh valën e parë të...

Arkivi 2013-2021

Mediat e kontrolluara nga SNS i Vuçiqit po vazhdojnë të prodhojë lajme të rreme përmes “spin doktorëve” të tyre, duke ngritur temën e pushtetit...

Arkivi 2013-2021

Duke kopjuar modelet e kryeqendrave të mëdha në rajon, Komuna e Preshevës, kryesisht Shtabi komunal për situata të jashtëzakonshme dje vendosi të kufizojë orarin...

Arkivi 2013-2021

Shqiptarët e Luginës për herë të parë në histori kanë rastin që në Parlamentin republikan të përfaqësohen nga tandemi më i fuqishëm ndonjëherë, dyshja:...

More Posts