Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Fatlind Azizi

Arkivi 2013-2021

Më 13 janar, Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës shpallën grevë të përgjithshme, kështu duke bojkotuar të gjitha proceset mësimore që nga...

Lugina-RKS

Kohëve të fundit është duke pasur shumë “trazira” mediatike e sidomos politike rreth marrëveshjes finale të Dialogut Kosovë-Serbi. Këto lajme po i shqetësojnë qytetarët,...