Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Arkivi 2013-2021

Pandemia paralizoi gjithcka, por më së shumti të rinjtë. Jeta na shqelmoi mjaftueshëm të gjithve , që me a pa dëshirën tonë po jetojmë...

Arkivi 2013-2021

Aftësia për të ambientuar resurset natyrore për nevojat e veta dhe për ta projektuar ardhmërinë e tij, njeriun e bënë qenie të zgjuar, të...

Arkivi 2013-2021

SITUATA E COVID-19 NË ZVICËR Si çdo vend tjetër edhe Zvicra po ballafaqohet me pandeminë globale Covid-19. Duke patur parasysh valën e parë të...

Arkivi 2013-2021

Mediat e kontrolluara nga SNS i Vuçiqit po vazhdojnë të prodhojë lajme të rreme përmes “spin doktorëve” të tyre, duke ngritur temën e pushtetit...

Arkivi 2013-2021

– (Ma kujtuan ikjet e fundit që po ndodhin në Kosovë) Ishte viti 1992, unë sapo kisha ardhur nga shërbimi ushtrak (APJ). Isha i...

More Posts