Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Lugina2017

Viti 2016 për shqiptarët e Luginës së Preshevës, ndonëse ishte vit i shpresës për përmirësimin e pozitës së tyre, megjithatë mund të thuhet se...

Lugina2017

Politika vendore edhe gjatë vitit 2016-të karakterizohet me dështime të shumta, si mos realizimi i të drejtave elementare të shqiptarëve në Luginë. Ajo që...

Lugina2017

Apatia politike e faktorit politik shqiptarë që qe karakteristikë e vitit 2015, mjerisht vazhdoi edhe ne vitin që e lamë pas, vit i cili...

Lugina2017

Në aspektin politik, viti 2016 ishte vit zgjedhor në vend dhe si i tillë mund të konsiderohet si vit i cili solli ndryshime në...