Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Lugina2017

Lugina në vitin 2016, sfidat për vitin 2017 !?

Duke filluar nga dita e nesërme, platforma e diskutimeve online “siAGORA NETWORK”, do të ju sjellë analiza për vitin 2016 në Luginë dhe sfidat për vitin 2017.

Viti 2016 në Luginë, sukseset e dështimet gjatë këtij viti, cilat do të jenë sfidat kryesore në 2017, këndvështrimet për zgjedhjet e fundit, koalicionet qeverisëse, gjendja e opozitës, influencat gjeopolitike në Luginë dhe çfarë janë raportet e Luginës me Tiranën, Prishtinën dhe Beogradin !?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve mundë të i gjeni në analizat e shkruara nga aktorë të rendësishëm të politikës në Luginë, udhëheqës institucionesh, aktivist të shoqërisë civile etj., këndvështrime që do të publikohen nga nesër në siagora.net.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply