Unë do të përfaqësojë denjësisht vlerat tuaja studentore

Të nderuar miq,

Si nje i ri i sapodiplomuar nga shkolla e mesme në Preshevë, në vitin 2017 vazhdova studimet në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin Filozofik, gjegjësisht në departamentin e Shkencave Politike.

U bënë më shumë se dy vjet që kur fillova angazhimin tim me aktivizmin studentor në Universitetin e Prishtinës. Që nga 2018 jam aktivist i organizatës studentore “Paqja Studentore”, ku më vonë pas vlerësimit dhe mbështetjes, kolegët ma besuan pozitën e Nënkryetarit të Parë të organizatës.

Sot, pas sukseseve të përbashketa që i kemi arritur, ata më besuan që të jem kandidati i dytë nga Paqja Studentore për Parlamentin e Studentëve në UP.

Gjatë gjithë kësaj kohe, kemi dhënë më të mirën që studentëve dhe universitetit t’i kthehet nderi dhe dinjiteti që e ka pasur dikur. Kemi realizuar mbi 60 aktivitete, kërkesa dhe reagime të suksesshme, të gjitha këto në të mirën e studentëve.

Kam luftuar që asnjëherë dhe asessi të mos veprohet me padrejtësi, pandershmëri dhe pabarazi te studentët e Universitetit te Prishtines, sepse ata meritojnë shumë më mirë.

Fillimi i studimeve ishte i veshtirë në aspektin psiko-social, por që me ngrohtësinë dhe idealin e përbashkët, Paqja Studentore më bëri që më 21 qershor 2020 të festoj dhe të jem pjesë e ndryshimit të madh historik që do të ndodh në Universitetin e Prishtinës.

Prandaj, kolegë e kolege, studentë, kërkoj mbështetjen tuaj që më 21 qershor të votoni numrin 12, sepse Paqja dhe unë do të përfaqësojnë denjësisht vlerat tuaja studentore.

#Paqja12💙
#Fatlindi12

Shpërndaje me miqtë
Shkruar nga
Më shumë nga Fatlind Azizi
Marrëveshja finale Kosovë – Serbi
Kohëve të fundit është duke pasur shumë “trazira” mediatike e sidomos politike...
Lexo më shumë
Join the Conversation

3 Comments

 1. says: Eric Jones

  Hi, my name is Eric and I’m betting you’d like your website siagora.net to generate more leads.

  Here’s how:
  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at siagora.net.

  Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com for a live demo now.

  And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way.

  If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

  Try Talk With Web Visitor and get more leads now.

  Eric
  PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them!
  Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=siagora.net

 2. says: Eric Jones

  Hey, my name’s Eric and for just a second, imagine this…

  – Someone does a search and winds up at siagora.net.

  – They hang out for a minute to check it out. “I’m interested… but… maybe…”

  – And then they hit the back button and check out the other search results instead.

  – Bottom line – you got an eyeball, but nothing else to show for it.

  – There they go.

  This isn’t really your fault – it happens a LOT – studies show 7 out of 10 visitors to any site disappear without leaving a trace.

  But you CAN fix that.

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know right then and there – enabling you to call that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!

  Plus, now that you have their phone number, with our new SMS Text With Lead feature you can automatically start a text (SMS) conversation… so even if you don’t close a deal then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Strong stuff.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=siagora.net

 3. says: Eric Jones

  Cool website!

  My name’s Eric, and I just found your site – siagora.net – while surfing the net. You showed up at the top of the search results, so I checked you out. Looks like what you’re doing is pretty cool.

  But if you don’t mind me asking – after someone like me stumbles across siagora.net, what usually happens?

  Is your site generating leads for your business?

  I’m guessing some, but I also bet you’d like more… studies show that 7 out 10 who land on a site wind up leaving without a trace.

  Not good.

  Here’s a thought – what if there was an easy way for every visitor to “raise their hand” to get a phone call from you INSTANTLY… the second they hit your site and said, “call me now.”

  You can –

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!

  That’s why we built out our new SMS Text With Lead feature… because once you’ve captured the visitor’s phone number, you can automatically start a text message (SMS) conversation.

  Think about the possibilities – even if you don’t close a deal then and there, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Wouldn’t that be cool?

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!
  Eric

  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=siagora.net

Leave a comment
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.