Connect with us

Përshëndetje, çka po kërkoni?

siAGORA NetworksiAGORA Network

Lugina-RKS

–Në krejt këtë proces  Lugina e Preshevës mbeti e pa përfshirë, ndërsa vet Lugina mbeti e heshtur pa një vullnet dhe gatishmëri të veprimit...

Lugina-RKS

Jemi rritur me historitë dhe përjetimet e dhembshme të copëtimit të trojeve shqiptare dhe me tragjeditë që i kanë përcjellë ata gjatë këtij procesi....

Lugina-RKS

Nuk e kam as dyshimin më të vogël se në rrethanat aktuale dhe mundësitë reale që na u kanë krijuar funksionaliteti i shtetit të...

Lugina-RKS

Me këtë punim u paraqita në Kuvendin Mbarëkombëtar për gjuhësi, histori dhe etnokulturë, në Tiranë, më 9-12 maj 2019 dhe në Konferencën shkencore në...

Lugina-RKS

Kohëve të fundit është duke pasur shumë “trazira” mediatike e sidomos politike rreth marrëveshjes finale të Dialogut Kosovë-Serbi. Këto lajme po i shqetësojnë qytetarët,...