siAGORA NETWORK

Platforma siAGORA.net është platform që synon të kontribuojë në përmirësimin e cilësisë qeverisëse në Luginë. Me pikënisje nga aktivistë të shoqërisë civile, ajo ka për qëllim të ofrojë mundësi të shprehën, kritikojnë dhe debatojnë; me synim të ndikojnë drejtpërdrejtë në avancimin e punës dhe përgjegjësive të institucioneve dhe gjithë sferës publike në Luginën e Preshevës dhe më gjërë. Përveç shkrimeve të ndryshme, kjo platformë do të përcjellë aktivitetet e institucioneve publike duke synuar të rrisë llogaridhënien e të zgjedhurve ndaj zgjedhësve të tyre, si dhe të informojë sa më drejtë opinionin e gjërë me gjithçka që bëhet për dhe në emrin e tij.

Platforma siAGORA.net nga fillimi i muajit korrik realizohet si ide e Organizatës së Aktivistëve REFORMA, nën përkrahjen e shumë personave dhe organizatave, jo vetëm nga Lugina e Preshevës.

siAGORA është projekt joprofitabil dhe ka synim të:

  • krijojë hapësirë për zhvillimin e mendimit kritik, debatit dhe komenteve;
  • të përcjellë aktivitetet e institucioneve publike dhe rritjen e llogaridhënies;
  • avancimin e diskutimit publik dhe pjesëmarrjen aktive të publikut të gjërë;
  • paraqes ngjarjet kryesore përmes materialeve nga burime të ndryshme;

BALLINA  |  KONTAKTIsiAGORA NETWORK
contact@siagora.net
www.siagora.net

Organizata Aktivistëve REFORMA
Marshall Tito 19, 17523 Preshevë


Shpërndaje me të tjerët...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr