Deputetët

Shqiptarët e Luginës për herë të parë në histori kanë rastin që në Parlamentin republikan të përfaqësohen nga tandemi më i fuqishëm ndonjëherë, dyshja: Kamberi – Aliu.

Këto dy personalitete, madje në të gjitha struktuarat shtetërore të Shqipërisë dhe Kosovës gëzojnë përkrahje të parazervë.
Emrat e tyre janë të apostrofuar gjithandej për së miri.
Për politikë, për ekonomi, për ndërmarrësi, për lobim…. nuk ka më të kompletuar.
Çdo tentim për të eliminuar njërin nga këta dy është puç ndaj çështjes tonë.
Është tentim për të na hendikepuar në përfaqësim në periudhën më të rëndësishme në muajt dhe vitet në vazhdim.
Mos rrezikoni legjitimitetin dhe mos luani me mbështetjen e Prishtinës dhe Tiranës zyrtare!
Mos veproni kundrejt interesave të Luginës!

Shpërndaje me miqtë
Shkruar nga
Më shumë nga Jeton Ismaili
Gjendje e pashpallur e jashtëzakonshme në Luginë
Muaj të tërë Lugina bëhet një oazë e qetësisë së brishtë, kur...
Lexo më shumë
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *