Unë do të përfaqësojë denjësisht vlerat tuaja studentore

Të nderuar miq,

Si nje i ri i sapodiplomuar nga shkolla e mesme në Preshevë, në vitin 2017 vazhdova studimet në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin Filozofik, gjegjësisht në departamentin e Shkencave Politike.

U bënë më shumë se dy vjet që kur fillova angazhimin tim me aktivizmin studentor në Universitetin e Prishtinës. Që nga 2018 jam aktivist i organizatës studentore “Paqja Studentore”, ku më vonë pas vlerësimit dhe mbështetjes, kolegët ma besuan pozitën e Nënkryetarit të Parë të organizatës.

Sot, pas sukseseve të përbashketa që i kemi arritur, ata më besuan që të jem kandidati i dytë nga Paqja Studentore për Parlamentin e Studentëve në UP.

Gjatë gjithë kësaj kohe, kemi dhënë më të mirën që studentëve dhe universitetit t’i kthehet nderi dhe dinjiteti që e ka pasur dikur. Kemi realizuar mbi 60 aktivitete, kërkesa dhe reagime të suksesshme, të gjitha këto në të mirën e studentëve.

Kam luftuar që asnjëherë dhe asessi të mos veprohet me padrejtësi, pandershmëri dhe pabarazi te studentët e Universitetit te Prishtines, sepse ata meritojnë shumë më mirë.

Fillimi i studimeve ishte i veshtirë në aspektin psiko-social, por që me ngrohtësinë dhe idealin e përbashkët, Paqja Studentore më bëri që më 21 qershor 2020 të festoj dhe të jem pjesë e ndryshimit të madh historik që do të ndodh në Universitetin e Prishtinës.

Prandaj, kolegë e kolege, studentë, kërkoj mbështetjen tuaj që më 21 qershor të votoni numrin 12, sepse Paqja dhe unë do të përfaqësojnë denjësisht vlerat tuaja studentore.

#Paqja12💙
#Fatlindi12

Shpërndaje me të tjerët...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
Më shumë nga Fatlind Azizi
Nëntor Lugine !
* Presheva është qytet që me 20 minuta vrap e shëtit të...
Lexo më shumë
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *