Ku është deti?

Gastronomëve, Zoti u ndihmoftë!

Ah Lugina!

Mendim

KTV: Kalaja e fisit Dardan në Preshevë

nga

Shpërndaje me të tjerët…FacebookTwitteremailPrintLinkedinTumblr

Lexo më shumë

Nagip Tashi në Top Channel

nga

Në emisionin e Top Channel “Në shtëpinë tonë”, të realizuar nga gazetari Valon Gashi ka takuar artistin nga Lugina e Preshevës Nagip Taipin i…

Lexo më shumë

Trashigima kulturore e Preshevës në Top Channel

nga

Shpërndaje me të tjerët…FacebookTwitteremailPrintLinkedinTumblr

Lexo më shumë

RTL.HR: TRAFIKIMI I REFUGJATVE MË FITIMPRURËS SE AI ME DROGË

nga

* Me vazhdimin e ardhjes së refugjatëve trafikantët dhe kontrabandistët e tyre vazhdojnë të rrisin milionat. Kështu ka filluar teksti i cili përshkruan reportazhin…

Lexo më shumë