Ah, Lugina!

Kali i Trojës

* Historia thotë se Odiseu hileqar i mposhtur nga trojanët, kishte vendos të të bënte një kalë prej druri, i cili brenda do ishte…

Loja me donacionin!

– Në kohen kur opinioni publikë nē Luginë të Preshevës dhe në R. e Kosovës është i preokupuar me pandeminë dhe dialogun e ardhëshëm…

VITI I UDHËKRYQIT

* Në sytë e qytetarit profan viti 2017 në Luginën e Preshevës ishte vit i zakonshëm. Vit i vazhdimit të jashtëzakonshmërisë. Viti ku pushtetari…