01

KY PUSHTET I ÇORODITUR !

Pas tri shtyrjeve rresht e pa asnjë shpjegim për Këshilltarët dhe opinion publik më në fund mbahet seanca e Kuvendit Komunal. Tentativat e dëshpëruara…