Ku është deti?

* Turizmi në shumë vende ka bllokuar mundësitë tradicionale të turizmit dhe tani kërkohet alternative. Shumë kanë zbuluar vendlindjet e tyre sikur të mos…

Amerika

* Toka e premtuar, Amerika,  do të angazhohet sërish në Ballkan për të nxitur zgjidhjen e problemeve. Shumë shprehin dyshime për qëndrimet e Departamentit të…