Fillimi vitit shkollorë nxënësit shqiptarë në Preshevës, i ka gjetur pa tekste

Fillim viti shkollorë nxënësit shqiptarë të Luginës së Preshevës, i ka gjetur pa tekste mësimore, ndërkohë për arritjen e suksesit domosdoshmëri shihet mësimi, vijueshmëria dhe sjellja e mirë e çdo nxënësi.

Interesimi i prindërve për fëmijët e tyre është më se i domosdoshëm për arritjen e suksesit të përgjithshëm të shoqërisë, vlerëson drejtori i gjimnazit “Skënderbeu” në Preshevë, Nadër Sadiku.

Fillimviti shkollorë në Luginën e Preshevës, ka shënuar edhe mbledhjet e para me prindër të nxënësve të rregullt të shkollave të këtushme.

Prindërit mendojnë se për arritjen suksesit duhet një angazhim serioz i të gjithë faktorëve relevant e para së gjithash vet nxënësve.

Në Gjimnazin “Skënderbeu” në Preshevë, aktualishtë mësojnë më se 900 nxënës të rregullt, profesori Armend Beqiri, mësimdhënës i lëndës së psikologjisë, vlerësonë interesimin e nxënësve për nxënie të diturisë.

Gjimnazi “Skënderbeu” në Preshevë, është themeluar para 55 viteve. Në këtë qendër arsimore shkollimin e tyre e kanë ndjekur shumë Akademik, Profesor Universitar, Doktor specialit, Avokat dhe intelektual të tjerë të cilët kontributin e tyre aktualisht e japin jo vetëm në Luginë e rajon, por edhe më tej. / Baki Rexhepi – RTK

Shpërndaje me të tjerët...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
Më shumë nga siAGORA NETWORK

VAZHDON (MOS)IMPLEMENTIMI I MARRËVESHJEVE QEVERITARE LIDHUR ME LUGINËN

* Në kuadër të projektit hulumtues   “Integrimi i Shqiptarëve dhe (mos) implementimi...
Lexo më shumë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *